Какво ни питате най-често?

Можете ли да ни направите…?

Повечето пъти можем, но понякога – не. Но пък обичаме предизвикателствата! Така че просто ни драснете един мейл.

Как да поръчам?

Имаме имейл – office@darvenitsa.com – може да поръчате чрез него. Изпратете ни рисунка, снимка или описание на това, което искате. Преди да ви изпратим оферта, може да ви върнем имейл с уточняващи въпроси – за размерите, вида дърво, цвета, боята, лака, дебелината на дървения материал и какво ли още не. След това ще ви изпратим оферта и се надяваме да си стиснем ръцете.

Можете да използвате и фейсбук страницата ни @DarvenitsaWoodworking и личните съобщения там.

Колко време отнема изработката?

Срокът за изработка обикновено е един месец, но може да е различен, ако поръчката ви е мъничка или много голяма. Ако поръчвате за рожден ден или друг празник с точна дата, ще се съобразим с това и ще я получите навреме.

С какво дърво работите?

Чам, череша, бук, дъб, липа… Изборът е ваш.

Вие сте в Габрово, а ние не. Как става доставката?

Ако продуктът, който сте ни поръчали, е по-малък и лек, използваме избрана от вас куриерска фирма, която ще го достави до вашия адрес или свой офис. Доставката е за сметка на клиента.

Ако продуктът ви е по-тежък и голям, ще го доставим и сглобим, без да заплащате допълнително, стига да се съобразите с регулярните ни пътувания за доставки.

Колко ще струва?

Под всяка от изпълнените ни поръчки е посочена цена. Тя се отнася точно за продукта от снимката и може да ви ориентира за ценовия диапазон, в който работим. Всяка промяна в типа дървесина, лак, боя, размери, ще повлияе на цената, но не е задължително да я повиши. Пишете ни, за да обсъдим вашите предпочитания.

Нужно ли е капаро?

Да, ако поръчката ви е над 250 лв.

Какви начини на плащане мога да използвам?

Можете да платите своята поръчка на куриера, който ще ви я достави – с наложен платеж. Ще намерите касовата бележка изпратена заедно с продукта.

Ако желаете, можете да направите плащане по банков път. Отбележете в основанието за плащане вашето име и името на продукта, за който се отнася то, например: капаро/плащане люлка-ракета, Иван Иванов

Можете да ни платите и лично – когато ви доставим продукта.

Мога ли да върна продукт?

Да, щом той се разминава с очакванията ви или не сте доволни от изработката, винаги можете да ни върнете продукта. Дори и да го получите с куриер, винаги предлагаме опция за преглед и връщане за наша сметка.